Babymassasje-kurs

Babymassasje-kurs Skedsmo diplomGjennom babymassasje gir du barnet ditt en god start på livet. Det møtes med respekt, trygghet, nærhet og varm berøring.

Mange synger og snakker med barnet under massasjestunden. Dette bidrar også til en god opplevelse. Samtidig er massasje et unikt verktøy for kommunikasjon uten ord, noe som kan komme til nytte etter baby-stadiet.

For fedre kan babymassasje være en unik mulighet til å få en nær og god kontakt med barnet. Barnet får oppleve pappas gode hender. Når vi gir barnet massasje føler det seg sett og verdsatt.

Det tar bare noen få timer å lære babymassasje. Det er fint å starte med massasje fra barnet er seks uker til det når krabbestadiet. For større barn anbefales individuell opplæring.

På kurset lærer du:

  • Respektfull massasje
  • Massasjeprogram for hele kroppen. Programmet er satt sammen av elementer fra klassisk/svensk og indisk massasje, fotsone og yoga
  • Kolikkmassasje
  • Massasjelek for litt større barn
  • Hvordan du skal tilpasse massasjen til større barn

Kurset går over minimum to og opp  til fire ganger med individuell opplæring. Kurshefte og massasjeolje følger med.
Du kan selv bestemme tidspunkt fra gang til gang. Kurspåmelding er tilgjengelig fra nettbestilling >>.

Kursleder er sertifisert fra foreningen Babymassasje i Norge og International Association of Infant Massage.Babymassasje i Norge, Skedsmo